Twilight Bullshit

Cred că unul dintre cele mai de rahat filme văzute vre-odată de mine este Twilight Eclipse dar şi celelalte două părţi de înainte. Simt că vizionând acest film am pierdut aproape două ore din viaţă degeaba. Un film copilăros, fără o poveste interesantă sau cât de cât originală, cu actori ce joacă extrem de prost...Un vampir care după cum vorbeşte îmi dă impresia că-i homo, un vârcolac, defapt om-lup, care merge la bustul gol aproape tot filmul pentru a nu-şi rupe tricoul de fiecare dată când se transformă dar mă întreb ce fel de pantaloni scurţi are de ăia nu se rup...În fine, o Bella care visează să devină vampiriţă şi nu înţeleg de ce naiba vrea asta!

După părerea mea acest film este de bullshit! Şi totuşi această saga câştigă de pe urma fanilor o grămada de bani fiind pe primul loc în boxoffice.

Un alt film pe care l-am văzut azi şi m-a dezamăgit a fost The Last Airbender. L-am aşteptat cu nerăbdare dar am constatat că doar efectele speciale îl fac mai special, în rest aceleaşi bullshit-uri: o altă lume, o altă dimensiune unde oamenii au puterea de a controla cele patru elemente, un prinţ răufăcător, un copil care-i the chosen one etc. etc. etc.

Bullshit, Bullshit, Bullshit!!!

I-a plăcut cuiva aceste două filme?

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux