Raliul Sibiului 2010

De pe data de 16 iulie, adică de ieri, vineri, a început Raliul Sibiului, în Sibiu :) bineînţeles. Joi, am fost la Târgul de Haine de la Sala Transilvania şi am observat că de acolo au şi pornit tărăboanţele. Eu le spun aşa deoarece făceau mai multă gălăgie decât să se mişte mai rapid decât o maşină obişnuită. Poate nu înţeleg eu, dar faptul că eşti la un raliu presupune implicit să ai o maşină rapidă, nu?

Vineri, adică ieri, am fost la prima etapă ce s-a susţinut în Ştrand, în spatele bazei militare. Nici nu ştiam că acolo este o pistă, un circuit automobilistic! Na! că am aflat şi eu. Plin de oameni, de maşini care mai de care, defapt şi de oameni care mai de care, dar din păcate prea mult praf.

E prima oară când văd un raliu şi unde am fost chiar aproape de circuit dar din păcate, cum am mai spus, a fost prea mult praf. Oricum, e bine că sunt şi astfel de evenimente sportive în Sibiu. Se merită mers dar mai ales la etapa din munţi (nici nu ştiu pe ce traseu se va susţine).

Mai jos sunt câteva poze făcute de mine. Sper să vedeţi pe acolo măcar o maşină.
P.S. sit-ul oficial http://www.raliulsibiului.ro/ unde sunt poze mult mai clare, unde chiar puteţi vedea maşinile.Powered by ScribeFire.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux