Treceți la conținutul principal

În Concediu Medical

În viaţa mea nu am fost internat într-un spital. Niciodată nu am avut capul spart sau ceva rupt în mine, dar, cum se spune, pentru toate este un început.

Ieri eram foarte bucuros că merg la fotbal cu colegii de la muncă şi că o să reuşesc să dau cu şutul în minge pentru prima oară în acest an. Simţeam nevoia să ies şi să alerg şi mai ales să mă antrenez puţin pentru Cupa Sport Meet de pe 5 martie de la Braşov. Avem la dispoziţie o oră şi jumate de fotbal pe un teren cu iarbă sintetică şi de obicei ne ajubge acest timp, mai ales că jucăm încontinuu, fără pauză. 

Aseară m-a mâncat undeva şi după ce s-a terminat timpul acordat nouă am mai rămas să joc şi cu următoarea echipă, în care erau mai mulţi moşnegi, deoarece ei erau prea puţini. Totul a fost foarte frumos până când un ţăran a intrat prin alunecare şi în loc să dea în ming m-a lovit pe mine în picior, mai exact în degetul mare. Durerea a fost cumplită şi nu am mai reuşit să continui jocul. 

Azi dimineaţă când am mers să-mi fac radiografie şi o consultare la ortoped la o clinică particulară din Sibiu  am aflat că am degetul mare fracturat. Oricum era evident asta deoarece e foarte umflat şi s-a învineţit puţin.  Dar din fericire nu a trebuit să-mi pună gips şi o să trebuiască ca în cele două săptămâni de concediu să ţin comprese reci pe deget.

Din nefericire, şi-mi pare nespus de rău, nu o să pot participa la Cupa Sport Meet de la Braşov. Oricum, o să le ţin pumnii băieţilor şi poate o să reuşesc să văd meciurile prin live stream, dacă o să fie posibil asta.

Deci două săptămâni o să trebuiască să stau acasă. Nu cred că o să reuşesc având în vedere că am atâtea de făcut la serviciu şi atâtea de rezolvat...

Uraţi-mi însănătoşire grabnică şi să ne revedem/auzim cu bine!

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.