Treceți la conținutul principal

Scrie pe Blog din Zoho Writer

Acest tutorial nu mai este actual, din pacate.

Îmi plac serviciile de la Zoho, poate chiar mai mult decât cele de la Google Docs. Din această cauză sunt interesat de ştirile despre produsele Zoho, îi urmăresc pe Twitter, pe Facebook şi încerc să aflu cât mai multe detalii despre serviciile lor. Astfel am intrat pe un site după ce Zoho i-a publicat link-ul pe Twitter odata cu un articol interesant numit How to Post to Your Blog with Zoho Writer. După cum îi spune titlul, şi cum v-aţi dat seama şi din titlul acestui post, în articolul de mai sus este explicat cum să publici un articol pe blogul personal prin intermediul Zoho Writer.
Pentru a putea afla cum să publicaţi un articol pe blogul vostru direct din Zoho Writter ori intraţi pe link-ul de mai sus ori urmaţi paşii de mai jos.​ E de la sine înţeles faptul că unele formatări din Zoho nu o să fie compatibile cu cele din Blogger, LiveJournal, TypePad sau Wordpress​, platformele acceptate de ​acest serviciu online.​
În primul rând trebuie să vă creaţi un cont pe Zoho Docs (am scris un mic articol despreserviciile Zoho pe care le folosesc). Nu e deloc dificil să faci asta, iar dacă nu ai chef să creezi un cont nou te poţi loga direct cu contul tău de Google sau Yahoo​.​ Următorul pas ​e să ​intraţi în meniul Explorer şi să creaţi un nou document. Aveţi grijă la faptul că numele fişierului va fi şi titlul postului de pe blogul vostru. Ca exemplu eu am creat un fişier cu numele acestui post.

Apoi începeţi să vă înşiraţi ideile pe "foaie". Ca să inseraţi link-uri sunt două metode, ori daţi pe tab-ul Insert şi apăsaţi pe Link (CTRL+K)​ sau ​tot din Insert apăsaţi pe HTML şi introduceţi un link ca în imaginea de mai jos:

După ce aţi terminat de scris minunatul articol, care va fi sigur citit de mii de oameni :), ceea ce trebuie să mai faceţi e ca să uploadaţi post-ul pe blog. Apăsaţi pe tab-ul Share​ şi alegeţi Post to Blog.​ Dacă aveţi mai multe bloguri pe acelaşi user o să trebuiască să alegeţi doar un singur blog. Ar fi de preferat, sau cel puţin aşa fac eu, să bifaţi opţiunea Post as Draft​.
Cam atât! Nu uitaţi totuşi să mergeţi în draft.blogger.com dacă aveţi blogul pe Blogger​ şi să verificaţi postul înainte de publicare, poate ceva nu a fost formatat cum trebuie. Dacă nu aţi dat Post as Draft articolul va fi deja publicat pe blog, cu tot cu greşelile implicite.
Sper să reuşiţi, măcar de distracţie puteţi încerca această metodă de a posta pe blog.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.