Treceți la conținutul principal

Nu Vezi Pragul de Jos până ce nu Dai cu Capul în Pragul de Sus


Cei de la Radio Zu au început de ceva timp o campanie numită Panică la Etnobotanică prin intermediul căreia vor să evidenţieze efectele destructive pe care le au etnobotanicele asupra vieţii oamenilor. Mai mult aceştia vor să organizeze pe data de 14 Februarie, adică de Sf. Valentin, un miting în Piaţa Victoriei din Bucureşti, la ora 13:00. Speranţa tuturor e aceea că vor reuşii să trezească în ultimul ceas conştiinţa politicienilor noştrii (gura mamii lor!) şi să se interzică vânzarea acestor droguri, implicit să se închidă aceste magazine ce vând de fapt moarte, nu vise.

E o iniţiativă admirabilă şi sper să aibă succes. Cu toate că sunt mulţi care sunt Gică Contra şi îi deranjează astfel de mitinguri sunt şi mai mulţi care nu sunt de-acord cu astfel de substanţe ce aduc moarte copiilor, fraţilor, prietenilor.

Cei care au ceva de comentat îs ăia care se cred mult mai deştepţi decât sunt şi se cred foarte moderni şi libertini. Îs obişnuiţi să meargă numai la extrem, e un fel de antiteză a ceea ce era înainte de 89. Dacă pe toţi înainte îi interesau ce face
vecinul şi asculta cu borcanul la perete să urmărească fiecare mişcare, acum mulţi au dat în cealaltă extremă în care nu-i interesează nimic, ei nu se bagă în viaţa nimănui, au expresii de genul Ce te interesează ce fac alţii? E problema lor! Nu-i obligă nimeni să cumpere etnobotanice şi să se drogheze!.


Până la urmă e normal să nu intri cu bocancii în viaţa oamenilor dar nici să nu te intereseze de ce-i în jurul tău nu e bine. Până la urmă trăim în societate şi nu în junglă când singura problemă ar fi să nu uităm să ne prindem de liană atunci când sărim dintr-un copac în altul.

Mă enervează avocaţii ăştia care apară etnobotanicele (sau alte droguri), şi care atunci când le spui că nu eşti de-acord cu ele sar în sus ca arşi şi te iau cu întrebări de genul Da' ce te interesează? Ce te doare capul de ăia care consumă sau de ăia care vând? etc. Apăi de asta ca societate suntem la curu' vacii că nu ne implicăm, ne doare-n paişpe de ce fac ceilalţi de lângă noi şi suntem în stare să-i lăsăm să moară. De-asta se gâsesc zejdemii de voluntari atunci când e de făcut rău dar când să faci un bine toţi o dau cotită, mai ales aceşti avocaţi de care vobeam mai sus. Apăi acuma e cool, trandy să consumi droguri, să te simţi high. E OK, bagă-ţi tu praf în cur cât vrei numai nu ispitii şi pe alţii, numai nu băga în băutură la femei ca apoi să profiţi de ele, nu da în cap la oameni ca să procuri bani pentru droguri. Vrei să visezi? Ia şi culcă-te!

Aceste etnobotanice au luat amploare foarte mult în ultimul timp. O mulţime de tineri ajung la urgenţe, mulţi îşi distrug viaţa, familiile, pierd slujba şi prietenii şi dacă nu sunt alţii care să-i ajute îşi pot pierde şi viaţa. Aşa că trebuie să te implici chiar dacă alţii nu sunt de-acord şi se dau foarte libertini. Până la urmă şi libertatea totală duce la haos. Imaginaţi-vă un stat fără legi, mai ales acum când oamenii nu mai ştiu ceea ce e moral şi ce nu. Mulţi dependenţi vor ajutorul, ştiu că nu pot reuşi singuri, dar nu au pe nimeni alături. Poate că au fost înconjuraţi de astfel de oameni prea moderni şi acum acele persoane îşi zic De ce să mă bag? Face fiecare ce vrea cu viaţa lui!

Foarte bine că s-a gândit cineva, adică cei de la Radio Zu, şi se implică în această acţiune de a interzice plantele acestea mortale. Cui nu-i convine să îşi facă propriul miting în care să militeze pentru legalizarea cocainei, marijuanei, etnobotanicelor (după ce vor fi interzise). Pentru prima oară când văd că mulţi români sunt uniţi pentru ceva. Sper ca pe 14 februarie să fie foarte mulţi acolo în faţa parlamentarilor să le arăte pumnii, şi de ce nu, the finger.

Nu vezi pragul de jos până ce nu dai cu capul de pragul de sus! , atunci o să vedeţi cum avocaţii apărării vor devenii chiar avocaţii acuzării.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!