Parodie la Call of Duty

Îmi aduc aminte de vremurile când mă jucam ca un obsedat pe calculator. Când eram student în anul I nu aveam PC aşa că mergeam cu colegii de cameră la o sală de jocuri din Suceava, Games Pit, şi luam fiecare câte un full night. Jocul principal era CS în reţea dar nici Age of Empires II nu era mai prejos. Nu pot să zic faptul că eram cel mai bun, dar nici cel mai prost la jucat nu eram. Am dat şi eu câteva şâşuri la viaţa mea :D şi foarte multe head shot-uri.

Prin anul doi mi-am luat un PC, primul meu PC, dacă nu pun la socoteală HC91-lea pe care nici măcar nu l-am folosit. Era un AMD Duron la 750MHz, vreo 512 RAM (sau 256MB RAM??), şi un HD de 40GB pe care-l mai am şi acuma. Monitorul era un Daewoo de 14 inchi CRT la mâna a doua, primit cadou de la cineva drag mie. Cu toate că placa video era încorporată puteam juca jocuri ca Medal of Honor, Call of Duty 1 şi 2, o grămada de jocuri de strategie cu Cel De-al Doilea Război Mondial dar şi alt tip de jocuri...Recunosc că îmi plac cărţile, documentarele, filmele cu cel de-al Doilea Război Mondial aşa că nu avea cum să nu-mi placă şi jocurile cu acest subiect.

Preferatele mele au fost primele două jocuri de mai sus dar în special Call of Duty. Acum acest joc a avansat foarte mult, ca să-l poţi instala îşi trebuie o rachetă de calculator în care să fii băgat foarte mulţi bani. Eu nu am aşa ceva deci nu ştiu senzaţia noilor părţi din CoD.

Dar ce s-o mai lungesc aşa? M-a apucat melancolia şi am uitat defapt ce vroiam să vă arăt şi să vă spun dar mi-am aduc aminte. 

Firma Epic Games a realizat, sau defapt vrea să realizeze, o campanie de publicitate nemaivăzută până acum. Pentru a-şi face reclamă la propriul joc numit Bulletstorm, inginerii şi designerii de la Epic Games au realizat un al joc numit Duty Calls ce vrea să parodieze arhicunoscutul shooter Call of Duty. Jocul cu pricina se numeşte Duty Calls.

În filmuleţul de mai jos o să vedeţi câteva secvenţe din acest joc şi sunt sigur că cei care au jucat CoD, dar nu cred că se limitează doar la acesta, o să le apară un zâmbet pe buze...

Oricum, jocul e cam scurt dar până la urmă e defapt o reclamă, nu?
Priviţi filmuleţul şi lăsaşi o părere la secţiunea de comentarii (care sper să meargă având în vedere că îmi face nişte figuri de când cu schimbarea numelui la site):Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux