Treceți la conținutul principal

Parodie la Call of Duty

Îmi aduc aminte de vremurile când mă jucam ca un obsedat pe calculator. Când eram student în anul I nu aveam PC aşa că mergeam cu colegii de cameră la o sală de jocuri din Suceava, Games Pit, şi luam fiecare câte un full night. Jocul principal era CS în reţea dar nici Age of Empires II nu era mai prejos. Nu pot să zic faptul că eram cel mai bun, dar nici cel mai prost la jucat nu eram. Am dat şi eu câteva şâşuri la viaţa mea :D şi foarte multe head shot-uri.

Prin anul doi mi-am luat un PC, primul meu PC, dacă nu pun la socoteală HC91-lea pe care nici măcar nu l-am folosit. Era un AMD Duron la 750MHz, vreo 512 RAM (sau 256MB RAM??), şi un HD de 40GB pe care-l mai am şi acuma. Monitorul era un Daewoo de 14 inchi CRT la mâna a doua, primit cadou de la cineva drag mie. Cu toate că placa video era încorporată puteam juca jocuri ca Medal of Honor, Call of Duty 1 şi 2, o grămada de jocuri de strategie cu Cel De-al Doilea Război Mondial dar şi alt tip de jocuri...Recunosc că îmi plac cărţile, documentarele, filmele cu cel de-al Doilea Război Mondial aşa că nu avea cum să nu-mi placă şi jocurile cu acest subiect.

Preferatele mele au fost primele două jocuri de mai sus dar în special Call of Duty. Acum acest joc a avansat foarte mult, ca să-l poţi instala îşi trebuie o rachetă de calculator în care să fii băgat foarte mulţi bani. Eu nu am aşa ceva deci nu ştiu senzaţia noilor părţi din CoD.

Dar ce s-o mai lungesc aşa? M-a apucat melancolia şi am uitat defapt ce vroiam să vă arăt şi să vă spun dar mi-am aduc aminte. 

Firma Epic Games a realizat, sau defapt vrea să realizeze, o campanie de publicitate nemaivăzută până acum. Pentru a-şi face reclamă la propriul joc numit Bulletstorm, inginerii şi designerii de la Epic Games au realizat un al joc numit Duty Calls ce vrea să parodieze arhicunoscutul shooter Call of Duty. Jocul cu pricina se numeşte Duty Calls.

În filmuleţul de mai jos o să vedeţi câteva secvenţe din acest joc şi sunt sigur că cei care au jucat CoD, dar nu cred că se limitează doar la acesta, o să le apară un zâmbet pe buze...

Oricum, jocul e cam scurt dar până la urmă e defapt o reclamă, nu?
Priviţi filmuleţul şi lăsaşi o părere la secţiunea de comentarii (care sper să meargă având în vedere că îmi face nişte figuri de când cu schimbarea numelui la site):Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Imagini inedite cu Sibiu din Cel de-al Doilea Razboi Mondial

Rasfoind Reddit History am gasit intr-un subforum niste imagini inedite cu Sibiu in Cel de-al Doilea Razboi Mondial . E prima oara cand vad aceste imagini si mai ales imagini cu armata nazista marsaluind pe strazile unui oras din Romania in afara de Bucuresti.

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L