Treceți la conținutul principal

Noul GSP

 Foarte rar intru pe site-uri de sport, nu că nu mi-ar plăcea sportul ci pur şi simplu deoarece site-urile româneşti sunt pline de reclame, pop-up-uri, bannere, informaţia e foarte multă şi foarte greu de selectat. Să nu mai zic de acei disperaţi care intră pe acolo şi înjură la comentarii, au numai M...e Steaua sau M...e Dinamo...etc.

Un site exemplar pentru ceea ce am spus mai sus E GSP.ro, sau ERA. Zic asta deoarece de mâine GSP-ul se relansează cu o nouă interfaţă şi sper să fie cât mai curată şi atrăgătoare.

Dacă intrii pe nou.gsp.ro ai să vezi că site-ul e sub cearşaf şi aşteaptă să fie dezvelit mâine.  Totuşi poţi intra de pe-acuma să vezi minunea dacă bagi parola orange.

Ce părere aveţi despre această nouă interfaţă?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: