Treceți la conținutul principal

Cum se Culeg Cireşele?

Doar nu credeaţi că în livezile occidentalilor sunt armate de chinezi sau negrii (sclavia s-a abolit demult numai în România nu!) şi culeg fiecare cireaşă cu cireaşă, fredonând cântece naţionaliste şi lucrând cu zâmbetul pe buze. În ţările dezvoltate totul se face rapid, totul e tehnologizat, chiar şi culesul cireşelor care totuşi pare destul de migălos.Eu chiar nu ştiam de această tehnică dar pare destul de practică, nu?
Priviţi filmuleţul mai jos:
Comentarii

 1. Foarte interesant! Oare cand vor ajunge in Romania? Iti recomand acest site despre Romania http://www.patrimoniuromanesc.ro/

  Avem o tara minunata! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. dar noi mai avem livezi de pomi fructiferi? le-am taiat pt lemne de foc si importam acum din turcia cirese acre...

  la mine pe blog Si chinezii au copiat F-22 Raptor!...Poate il vor numi "Marele Vant Chinezesc":):::)

  RăspundețiȘtergere
 3. @Anca
  Intr-adevar avem o tara minunata dar pacat ca nu avem conducatori minunati :P

  RăspundețiȘtergere
 4. @Anca
  Intr-adevar avem o tara minunata dar pacat ca nu avem conducatori minunati :P

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte interesant! Oare cand vor ajunge in Romania? Iti recomand acest site despre Romania http://www.patrimoniuromanesc.ro/

  Avem o tara minunata! :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: