Treceți la conținutul principal

Nu Seamănă cu Dacia Duster?

Noul Kia Pro_cee d nu cumva seamănă cu Dacia Duster?Nu, nu seamănă, dar ca să vă atrag pe blog la mine am pus acest titlu! Să veniţi cu sutele ca să fac eu trafic şi să intre doldora banii în buzunar.... :)În caz că nu v-aţi dat seama a fost o glumă! Nu am reclame pe blog ci doar aia de la Emag şi pot câştiga DOAR atunci când cineva cumpără un produs de la ei după ce a intrat de pe acel banner. Vizitatori oricum nu am mulţi, ci doar câţiva care sunt fideli şi cărora le mulţumesc!


P.S. oricum, maşina arată bine de tot!

Comentarii

 1. Daca ai reclame m-am uitat prima data :))
  Cand o sa aiba Dacia asa o fata ... aha, o sa fim iesiti de mult din criza, prima data trebuie sa ajunga la stadiul de masina si apoi mai vrb :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma gandeam ca nu vezi bine, dar oricum ma bucur ca ai lamurit situatia. Eheee! Bine era daca Dacia ar fi fost preluata de grupul VW-Audi.

  Scurt istoric: Dacia a luat naștere în 1966 la Colibași (astăzi Mioveni), județul Argeș, având la bază un acord între autoritățile comuniste și producătorul francez de automobile, Renault, ce prevedea asamblarea unui model Renault sub marca Dacia.

  Ideea e ca au dorit continuarea traditiei si in 1999 Dacia a fost cumpărată de catre Renault. Desi lucrurile merg bine, se putea si mai bine.
  Cred ca daca era cumparata de catre germani, marca Dacia ar fi avut o si mai mare extindere, plus de asta ar fi aratat si mult mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 3. Parerea mea e ca totusi Dacia Duster e o masina buna la pretul pe care-l are. Nu degeaba e plina Germania de Dacia MCV, Sandero si Duster. Nu numai Germania ci si Franta.
  Oricum, Duster e o masina scumpa pentru romanii de rand.

  RăspundețiȘtergere
 4. nu prea seamana cu dusterul nostru...

  RăspundețiȘtergere
 5. @tykryt
  Tocmai asta ziceam mai jos, ca nu seamana cu Dacia Duster ;)

  RăspundețiȘtergere
 6. nu prea seamana cu dusterul nostru...

  RăspundețiȘtergere
 7. Daca ai reclame m-am uitat prima data :))
  Cand o sa aiba Dacia asa o fata ... aha, o sa fim iesiti de mult din criza, prima data trebuie sa ajunga la stadiul de masina si apoi mai vrb :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!