Treceți la conținutul principal

Pagini Web Unde să-ţi Uploadezi Imaginile Gratis

Sunt două tipuri de sit-uri unde îţi poţi uploada pozele, unul unde îţi poţi pune pozele personale, cu prietenii, cu familia, pozele în care sunteţi goi puşcă :), etc. şi paginile web unde poţi uploada imagini pe care vrei doar să le afişezi pe site-uri sau pe care să le foloseşti în alte scopuri. Oricum, nimeni nu-ţi poate interzice să nu-ţi pui toate pozele pe un anumit site sau pe un altul, fiecare face până la urmă cum vrea dar aşa procedez eu, adică pun pozele personale pe anumite sit-uri iar pozele pentru blog le pun pe un alt site.

Aveţi mai jos o listă cu cele mai populare servicii de photo sharing:

  • Picasa Web - un serviciu ce aparţine companiei Google. Un mod uşor de a uploada fişiere pe acest site e dacă aveţi instalat programul Picasa ce este disponibil şi pentru Windows şi pentru Linux.
  • Flikr - este un serviciu ce aparţine unui alt mamut pe internet, Yahoo!. 
  • Imgur - este unul din cele mai mari site-uri de photo sharing şi e serviciul cel mai folosit de către comunitatea Reddit. Utilizatorii de Linux vor găsi pe internet o mulţime de scripturi şi aplicaţii prin care să uploadeze imagini pe Imgur.
  • Photobucket - este unul dintre liderii photo sharing-ului pe Internet. Aici dacă-ţi faci cont poţi uploada poze, chiar şi fişiere video, într-un număr foarte mare pe gratis. Poate fi intergrat cu Facebook, Myspace sau Blogger.
  • Fotki - este un serviciu nu prea cunoscut la noi, sau mă înşel? Nu are opţiuni diferite faţă de celelalte servicii de photosharing şi poate fi considerat un backup la serviciile de mai sus.
  • ImageShack - e un alt serviciu pe care-l folosesc des pe lângă Imgur. Pentru aceste fouă servicii am scripturi speciale de uploadare a imaginilor.
  • Alte servicii interesante: Photoshop Express, TinyPic.
Sunt sigur că mai sunt şi alte pagini web care-ţi permit să uploadezi imagini ca apoi să le împărtăşeşti cu cei dragi...sau nu. 

Dacă mai ştiţi şi alte site-uri vă rog să lăsaţi un comentariu mai jos.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.