Pagini Web Unde să-ţi Uploadezi Imaginile Gratis

Sunt două tipuri de sit-uri unde îţi poţi uploada pozele, unul unde îţi poţi pune pozele personale, cu prietenii, cu familia, pozele în care sunteţi goi puşcă :), etc. şi paginile web unde poţi uploada imagini pe care vrei doar să le afişezi pe site-uri sau pe care să le foloseşti în alte scopuri. Oricum, nimeni nu-ţi poate interzice să nu-ţi pui toate pozele pe un anumit site sau pe un altul, fiecare face până la urmă cum vrea dar aşa procedez eu, adică pun pozele personale pe anumite sit-uri iar pozele pentru blog le pun pe un alt site.

Aveţi mai jos o listă cu cele mai populare servicii de photo sharing:

  • Picasa Web - un serviciu ce aparţine companiei Google. Un mod uşor de a uploada fişiere pe acest site e dacă aveţi instalat programul Picasa ce este disponibil şi pentru Windows şi pentru Linux.
  • Flikr - este un serviciu ce aparţine unui alt mamut pe internet, Yahoo!. 
  • Imgur - este unul din cele mai mari site-uri de photo sharing şi e serviciul cel mai folosit de către comunitatea Reddit. Utilizatorii de Linux vor găsi pe internet o mulţime de scripturi şi aplicaţii prin care să uploadeze imagini pe Imgur.
  • Photobucket - este unul dintre liderii photo sharing-ului pe Internet. Aici dacă-ţi faci cont poţi uploada poze, chiar şi fişiere video, într-un număr foarte mare pe gratis. Poate fi intergrat cu Facebook, Myspace sau Blogger.
  • Fotki - este un serviciu nu prea cunoscut la noi, sau mă înşel? Nu are opţiuni diferite faţă de celelalte servicii de photosharing şi poate fi considerat un backup la serviciile de mai sus.
  • ImageShack - e un alt serviciu pe care-l folosesc des pe lângă Imgur. Pentru aceste fouă servicii am scripturi speciale de uploadare a imaginilor.
  • Alte servicii interesante: Photoshop Express, TinyPic.
Sunt sigur că mai sunt şi alte pagini web care-ţi permit să uploadezi imagini ca apoi să le împărtăşeşti cu cei dragi...sau nu. 

Dacă mai ştiţi şi alte site-uri vă rog să lăsaţi un comentariu mai jos.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei