Treceți la conținutul principal

Fii Mai Productiv cu Zoho

De ceva vreme am început să folosesc aplicaţiile Zoho cu toate că de acest site am auzit mai demult, cam vreun an mai înainte. Pot spune că până acum au fost folositoare şi că m-au ajutat.

Totuşi, ce este Zoho şi la ce îl poţi folosi?
Zoho provides a wide, integrated portfolio of rich online applications for businesses. With more than 20 different applications spanning Collaboration , Business and Productivity applications, Zoho helps businesses and organizations get work done. Our applications are delivered over the internet, requiring nothing but a browser. This means you can focus on your business and rely on us to maintain the servers and keep your data safe.
După cum puteţi citii mai sus Zoho este un conglomerat de aplicaţii menite să te ajute în afacerea ta, în relaţia cu clienţii sau colegii (echipa), te ajută să fii mai productiv atunci când lucrezi online şi nu în ultimul rând îţi oferă posibilitatea de a stoca documente. fişiere, idei, schiţe etc pe serverele lor. În principiu Zoho poate fi considerat un pachet de aplicaţii online (web applications), aplicaţii on the cloud.

Aş vrea să vă prezint mai jos câteva produse Zoho pe care eu le folosesc.



Zoho Docs - este o aplicaţie unde puteţi să vă organizaţi documentele online. Puteţi să încărcaţi noi fişiere tip doc, pdf, xls, txt sau să le descărcaţi pe acelea de care aveţi nevoie. Puteţi vizualiza online documentele fără a fi nevoit să le descărcaţi pe calculator. Puteţi crea documente noi, să le împărtăşiţi cu anumiţi colaboratori care deţin cont Zoho.

click pentru a mării
Puteţi stoca până la 1GB de fişiere deci nu cred că vor fi probleme de spaţiu de stocare, atunci când scrieţi un document nu trebuie să vă preocupe salvarea deoarece se face automat, şi alte opţiuni pe care vă las să le descoperiţi singuri.

Zoho Writer - este o aplicaţie integrantă a Zoho Docs, adică orice document creat cu această aplicaţie va apărea în Zoho Docs. La fel. atunci când vreţi să editaţi un document din Docs o veţi face automat cu Zoho Writer. Această aplicaţie este echivalentul online a Microsoft Word sau Open Office Writer.

Zoho Sheet - ce am spus la Writer este valabil şi aici, numai că această aplicaţie este echivalenta Office Excel. Puteţi crea şi grafice pe care să le publicaţi pe Internet, un exemplu aveţi mai jos:

Expenses - http://sheet.zoho.com

Zoho Chat - aici poţi să-ţi deschizi contul de Yahoo, Facebook, Gmail, MSN, AIM, ICQ sau Jabber. E o modalitate uşoară de a chatuii cu prietenii atunci când eşti la serviciu şi nu poţi să-ţi instalezi vre-un messenger. E la fel ca Meebo.

Zoho Show - poţi crea prezentări ca în Power Point.

O să vedeţi că Zoho are mai multe aplicaţii care poate o să vă placă. Trebuie doar să aveţi nevoie de ele şi să începeţi să le folosiţi.

Baftă şi Be productive!

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.