Ascultaţi Muzică Online Gratis

Scriam mai demult când foloseam ChartFusion că nu am pe laptop niciun mp3 şi e adevărat şi în acest moment când am renunţat la a folosi programul de mai sus. La serviciu ascult muzică la radio cu ajutorul noului meu telefon, de ultimă generaţie, o adevărată minune tehnologică, acest Nokia 5030 :).

Acasă, atunci când am chef, ascult muzică de pe anumite site-uri pe care le voi enumera mai jos. Menţionez că nu sunt posturi de radio online...click pentru a marii
- Grooveshark -  ai opţiunea de a asculta melodiile cele mai populare de pe acest site, poţi da o căutare după melodie sau artist, poţi asculta şi nişte staţii de radio. De pe acest site ascult eu cel mai des muzică.
Îţi poţi crea propriile liste cu melodiile preferate, cu cântăreţii preferaţi, cu albumele preferate etc. Ca să asculţi muzică nu trebuie să faci cont dar ca să ai păstrate listele cu melodiile e indicat să-ţi faci cont.- Jango -dai o căutare după cântăreţul preferat şi imediat începi să-i asculţi melodiile. Sistemul îţi poate recomanda formaţii sau cântăreţi ce cântă acelaşi gen de muzică, de exemplu alegi Aerosmith şi-ţi recmandă Guns N' Roses, Kiss, Bon Jovi sau AC-DC.
Un lucru care nu-mi place e faptul că după câteva melodii ascultate îţi cere să te loghezi. Oricum, procesul de logare e simplu dacă ai cont pe Facebook...

- Last.fm e un site foarte cunoscut. Aici poţi asculta orice muzică vrei, bineînţeles înafară de manele. Poţi asculta după genul melodiei, adică rock, blues, românească, hip-hop etc. Şi aici trebuie să ai cont şi un alt impediment e faptul că după un anumit timp trebuie să plăteşti. Ştiu, în titlu scrie muzică online gratis dar merita menţionat şi Last.fm având în vedere că e unul dintre cele mai mari site-uri de muzică.

Sunt sigur că mai sunt şi alte site-uri unde poţi asculta muzică gratis dar eu doar de pe acestea trei ascult.

P.S. acum ascult Nightloosers :), o formaţie românească.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei