Extensia Start Google Plus este Disponibilă şi pentru Firefox

Din ce în ce mai multă lume începe să treacă pe Google+. Unii folosesc Facebook alături de Google+, alţii folosesc Facebook alături de Twitter, pe când alţii folosesc Google+ alături de Twitter. Sau cel mai simplu e atunci când foloseşti doar un singur serviciu dintre cele de mai sus. De fapt cred că cel mai simplu e să nu foloseşti nici unul.

În fine, eu folosesc toate trei serviciile. Le am puse frumuşel una lângă alta ca şi  Pin Tabs. Totuşi e cam nasol să ai trei ferestre deschise în loc de una dar până acum câteva ore acest lucru nu era posibil în Firefox. Spun în Firefox deoarece în Google Chrome este o extensie care introduce în Flux-ul de la Google Plus şi mesajele de pe wall-ul Facebook şi update-urile de pe Twitter. Acest add-on se numeşte Start Google Plus. Acest add-on a fost recent introdus şi pentru Firefox şi se poate downloada de pe pagina oficială a Mozilla.

Procesul de verificare şi testare a unei extensii direază în jur de 10 zile şi de aceea momentan în dreptul add-on-ului apare scris This add-on has not been reviewed by Mozilla. Dar staţi fără grijă deoarece firma care l-a creat este de încredere.

Eu am instalat deja această extensie şi până acuma îmi place. E bine că poţi posta pe Twitter şi pe Facebook în acelaşi timp direct de pe Flux-ul Google Plus.


Eu zic să încercaţi acest add-on şi să îmi spuneţi dacă vă place!

Have fun!

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei