Treceți la conținutul principal

Extensia Start Google Plus este Disponibilă şi pentru Firefox

Din ce în ce mai multă lume începe să treacă pe Google+. Unii folosesc Facebook alături de Google+, alţii folosesc Facebook alături de Twitter, pe când alţii folosesc Google+ alături de Twitter. Sau cel mai simplu e atunci când foloseşti doar un singur serviciu dintre cele de mai sus. De fapt cred că cel mai simplu e să nu foloseşti nici unul.

În fine, eu folosesc toate trei serviciile. Le am puse frumuşel una lângă alta ca şi  Pin Tabs. Totuşi e cam nasol să ai trei ferestre deschise în loc de una dar până acum câteva ore acest lucru nu era posibil în Firefox. Spun în Firefox deoarece în Google Chrome este o extensie care introduce în Flux-ul de la Google Plus şi mesajele de pe wall-ul Facebook şi update-urile de pe Twitter. Acest add-on se numeşte Start Google Plus. Acest add-on a fost recent introdus şi pentru Firefox şi se poate downloada de pe pagina oficială a Mozilla.

Procesul de verificare şi testare a unei extensii direază în jur de 10 zile şi de aceea momentan în dreptul add-on-ului apare scris This add-on has not been reviewed by Mozilla. Dar staţi fără grijă deoarece firma care l-a creat este de încredere.

Eu am instalat deja această extensie şi până acuma îmi place. E bine că poţi posta pe Twitter şi pe Facebook în acelaşi timp direct de pe Flux-ul Google Plus.


Eu zic să încercaţi acest add-on şi să îmi spuneţi dacă vă place!

Have fun!

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: