Ne Pregătim de Încă un Eşec

Ne-am obişnuit ca fotbalul românesc să fie la pământ, ne-am obişnuit ca pe fotbalişti să-i vedem mai bine jucând în discoteci decât pe terenul de fotbal, ne-am obişnuit să vedem patroni care se maimuţăresc pe la TV ş făcând scandal. Cu toate acestea de fiecare dată încă sperăm să ne calificăm la un turneu final, să ajungem şi apoi să trecem de grupele Champions League, să reuşim să facem o fază tare în Europa şi în lume. Dar cum se zice speranţa moare ultima!

Văzând în ce grupă am căzut pentru calificare la Campionatul Mondial 2014 din Brazilia spun şi cred cu tărie că nici de data aceasta nu ne vom califica. Mircea Sandu, acest Tutankamon al conducerii FRF e tot timpul optimist şi de fiecare dată parcă acest optimism al lui ne duce la groapă. Declaraţia că Nu avem o grupă extrem de dificilă m-a liniştit :). 
  • Olanda e favorită şi încă o dată o să ne dea clasă în amândouă meciurile.
  • Turcia e peste România din toate punctele de vedere: campionat, jucători, determinare şi cred că nu vor avea probleme cu echipa naţională a României
  • Ungaria nu s-a mai calificat de mult timp la un turneu final şi îşi doresc foarte mult acest lucru şi vor lupta cu toate puterile mai ales că se vor bate cu românii. Sper să nu-şi dorească să susţină meciul în Ţinutul Secuiesc :)
  • Estonia şi Andora nu ne vor face mari probleme, cred. Sper!
Bătălia pentru locul doi se va da între Ungaria, Turcia şi România. România dacă nu va pune osul la muncă şi dacă nu-şi schimbă mentalitatea de cocălari iar o să-i văd plângând pe teren şi urmărind meciurile campionatului mondial la TV.


Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux