Treceți la conținutul principal

Training: Cum să Faci Treaba Mare

Vă rog, dacă sunteţi mai sensibili la cuvinte porcoase să nu citiţi acest articol!
Sincer era necesar să pun un astfel de articol pe blog. De ce zic asta? Păi în primul rând datorită faptului că mulţi chiar habar nu au cum să se cace. Sincer, mulţi habar nu au!! Şi aici nu vorbesc de ăia care au două clase ci vorbesc chiar şi de oameni aşa zişi educaţi. 

Tuturor ni s-a întâmplat, cred, să alergăm repejor la toaleta de la serviciu sau la vreo toaletă publică şi să rămânem oripilaţi la ce vedem acolo. Unii sunt în stare să şi mâzgâlească şi pereţii cu rahat. Ori nu au direcţie de loc şi tot ce vor e pur şi simplu doar să se elibereze, oriunde, oricum, indiferent de consecinţe (adică toaleta înfundată sau pictată într-o nuanţă maronie), ori fac anumita, aşa de ciudă să nu mai poată folosi nimeni ceea ce a folosit el/ea.

Nu ar fi o idee rea ca să se suţină training-uri de Cum să te pişi corect! sau Cum să te caci corect!, bineînţeles training-uri teoretice. La unele WC-uri ar trebui să se instaleze pe fundul toaletei câte o ţintă ca cei care se pişă să încerce să nimerească acea ţintă. Unii nimeresc tot numai WC-ul nu. Alţii cred că au oase în burtă de nu se pot apleca să ridice capacul! 

În fine, dar să trecem la acest training de mai jos în care se explică cum să faci treaba mare fără a folosi multă hârtie igienică după ce aţi terminat. Ar fi interesant dacă aş auzi părerea cuiva care chiar a folosit această tehnică :).

Partea interesantă începe pe la minutul 4:47.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: