Urban Monkeys sau Maimuţele Urbane

Urban Monkey sau Maimuţele Urbane, aşa le zic eu ălora care freacă menta în cartier şi fac gălăgie în faţa blocului. Cred că fiecare cartier are cel puţin doi sau trei maimuţoi din ăştia (masculi sau femele) care pierd vremea hăhălindu-se şi ronţăind seminţe sau bând bere sub geamurile oamenilor. Universul se învârte în jurul lor şi ei cred că sunt cei mai importanţi oameni şi nu se gândesc şi la cei din jur.

Nu contează că e noapte, ei sunt prezenţi la datorie. Urletele lor, râgâielile reprezintă adevărate simfonii pentru urechile lor. Ce le mai lipsesc acestor primate sunt doar nişte liane legate din bloc în bloc şi cu care să se spânzure cu curul în sus atunci când se plictisesc.

Acest gen de specie domină întreaga Planetă deci cum să nu existe şi la noi? Aceste maimuţişti sunt încă hrănite de părinţii lor sau de către stat prin bani sociali sau şomaj.

Ce să le faci? Singurul lucru e ca să le mai arunci din când în când câte o banană dar sigur nu o să o mănânce deorece am observat că le place foarte mult să mănânce la rahat, din ăla românesc!

Ce e îngrijorător e faptul că aceste maimuţe vor face alte maimuţe care şi ele se vor comporta la fel!

Mai jos aveţi o mostră de cum comunică aceste maimuţe urbane:Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux