Toate-s Vechi si Vechi sunt Toate

Am terminat în sfârşit cu disertaţia! Totul a fost bine! Dar ca să o pot da a trebui să merg de două ori la Suceava, deci implicit şi la Botoşani. Prima oară am fost să mă înscriu, iar a doua oară să susţin examenul de disertaţie. Spuneam în postul anterior că sunt curios dacă s-a schimbat ceva în acest două oraşe. Răspunsul este Nu prea!

Botoşani

Totul a rămas la fel ca anul trecut, aceleaşi gropi sunt completate de altele noi, parcă timpul stă în loc în oraşul meu natal, oraş pe care-l iubesc atât de mult dar parcă care nu vrea să se modernizeze. Bulevardul M. Eminescu e o amintire palidă a ceea ce a fost, pavajul cu care acum câţiva ani în urmă se lăudau cei de la primărie, acum nici nu mai există. Peste tot sunt gropi şi şantiere. Oare să fie un lucru bun, înseamnă că se construieşte? Sau un lucru rău faptul că nu s-a făcut nimic până acum?

E adevărat că nu am vizitat prea mult oraşul din lipsă de timp dar sper că dragii mei botoşăneni să  o ducă din ce în ce mai bine. Sper ca oraşul să se înfrumuseţeze şi gropile, şantierele să dispară curând.

Suceava

Suceava e la fel! Şi aici construcţiile, şantierele, şanţurile sunt peste tot. Poate e un lucru bun, habar n-am, sucevenii ştiu mai bine. Totuşi şi astea trebuie să se termine odată şi-odată!

Facultatea Ştefan cel Mare e superbă. Sincer! S-au făcut foarte multe acolo, clădiri noi, căminele studenţeşti au fost renovate de zici că-s hoteluri. Parcă m-aş întoarce să mai fac o dată facultatea şi să locuiesc într-o cameră de cămin. Măcar acest lucru s-a schimbat şi studenţii au toate facilităţile pentru a învăţa.

Concluzie

Mai este mult de muncă în aceste două oraşe dar lucrurile merg spre bine. Cu toate că oraşele acestea sunt un şantier nu şi-au piedut din farmec şi din frumuseţe.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei