Treceți la conținutul principal

Steaua face Reclamă la Brânza de Sibiu

Trebuie să recunosc că sunt stelist de mic dar de patru ani sunt şi sibian aşa că ieri când a avut loc meciul anului pentru Sibiu nu eram decis cu cine să ţin, ori cu Voinţa Sibiu, ori cu Steaua Bucureşti.

Sibiul are o echipă în Liga 1 după mulţi ani şi de aceea era de aşteptat ca oamenii să se adune în număr mare la stadion. Eu din păcate am văzut meciul la TV dar de la mine se auzeau destul de bine uralele şi huiduielile de pe stadion. Suporterii sibieni s-au comportat exemplar din câte am văzut şi am auzit de la prieteni. Cred că pe niciun al stadion din România nu o să mai vezi oameni stând pe scaune şi nu în picioare, fără înjurături la degajări gen: M...e Dinamo! sau alte prostii.

Meciul în sine nu a fost cine ştie ce. Cu Steaua m-am obişnuit să o văd anemică, jucătorii să nu se găsească pe teren, să dea cu stângu-n dreptu'. Voinţa nu a jucat excelent aşa cum auzeam spunând comentatorii ci Steaua a jucat foarte prost. Oricum, cât mă pricep şi eu, Voinţa dacă nu face nişte achiziţii cred că nu are şanse să rămână în Liga 1. 

După egalul de ieri Becali iar a început să tune şi să fulgere. Bineînţeles că toţi sunt vinovaţi în afară de el! Singurul lucru bun pe care l-a făcut Becali la Sibiu a fost să facă reclamă la ceva reprezentativ pentru Sibiu. Ştim cu toţii că Becali e cioban, nu? Ştim cu toţii că Sibiul e patria brânzei, nu? Păi, de ce să nu se facă de-acum încolo analogia dintre Brânza de Sibiu, ciobanul Becali, oile lui Becali şi echipa Steaua? Ca şi Tiki Taka Barcelona :))) care are pe tricou Unicef de ce să nu aibă şi Steaua Brânză de Sibiu?

Cam aşa arată noul echipament:

echipament steaua

Sper ca Brânza de Sibiu să poarte noroc echipei mele favorite şi anul acesta să câştige campionatul şi cupa. De-altfel sper ca Voinţa Sibiu să rămână în Liga 1 chiar dacă nu va fi pretendentă la titlu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: