Treceți la conținutul principal

Steaua face Reclamă la Brânza de Sibiu

Trebuie să recunosc că sunt stelist de mic dar de patru ani sunt şi sibian aşa că ieri când a avut loc meciul anului pentru Sibiu nu eram decis cu cine să ţin, ori cu Voinţa Sibiu, ori cu Steaua Bucureşti.

Sibiul are o echipă în Liga 1 după mulţi ani şi de aceea era de aşteptat ca oamenii să se adune în număr mare la stadion. Eu din păcate am văzut meciul la TV dar de la mine se auzeau destul de bine uralele şi huiduielile de pe stadion. Suporterii sibieni s-au comportat exemplar din câte am văzut şi am auzit de la prieteni. Cred că pe niciun al stadion din România nu o să mai vezi oameni stând pe scaune şi nu în picioare, fără înjurături la degajări gen: M...e Dinamo! sau alte prostii.

Meciul în sine nu a fost cine ştie ce. Cu Steaua m-am obişnuit să o văd anemică, jucătorii să nu se găsească pe teren, să dea cu stângu-n dreptu'. Voinţa nu a jucat excelent aşa cum auzeam spunând comentatorii ci Steaua a jucat foarte prost. Oricum, cât mă pricep şi eu, Voinţa dacă nu face nişte achiziţii cred că nu are şanse să rămână în Liga 1. 

După egalul de ieri Becali iar a început să tune şi să fulgere. Bineînţeles că toţi sunt vinovaţi în afară de el! Singurul lucru bun pe care l-a făcut Becali la Sibiu a fost să facă reclamă la ceva reprezentativ pentru Sibiu. Ştim cu toţii că Becali e cioban, nu? Ştim cu toţii că Sibiul e patria brânzei, nu? Păi, de ce să nu se facă de-acum încolo analogia dintre Brânza de Sibiu, ciobanul Becali, oile lui Becali şi echipa Steaua? Ca şi Tiki Taka Barcelona :))) care are pe tricou Unicef de ce să nu aibă şi Steaua Brânză de Sibiu?

Cam aşa arată noul echipament:

echipament steaua

Sper ca Brânza de Sibiu să poarte noroc echipei mele favorite şi anul acesta să câştige campionatul şi cupa. De-altfel sper ca Voinţa Sibiu să rămână în Liga 1 chiar dacă nu va fi pretendentă la titlu.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.