Steaua face Reclamă la Brânza de Sibiu

Trebuie să recunosc că sunt stelist de mic dar de patru ani sunt şi sibian aşa că ieri când a avut loc meciul anului pentru Sibiu nu eram decis cu cine să ţin, ori cu Voinţa Sibiu, ori cu Steaua Bucureşti.

Sibiul are o echipă în Liga 1 după mulţi ani şi de aceea era de aşteptat ca oamenii să se adune în număr mare la stadion. Eu din păcate am văzut meciul la TV dar de la mine se auzeau destul de bine uralele şi huiduielile de pe stadion. Suporterii sibieni s-au comportat exemplar din câte am văzut şi am auzit de la prieteni. Cred că pe niciun al stadion din România nu o să mai vezi oameni stând pe scaune şi nu în picioare, fără înjurături la degajări gen: M...e Dinamo! sau alte prostii.

Meciul în sine nu a fost cine ştie ce. Cu Steaua m-am obişnuit să o văd anemică, jucătorii să nu se găsească pe teren, să dea cu stângu-n dreptu'. Voinţa nu a jucat excelent aşa cum auzeam spunând comentatorii ci Steaua a jucat foarte prost. Oricum, cât mă pricep şi eu, Voinţa dacă nu face nişte achiziţii cred că nu are şanse să rămână în Liga 1. 

După egalul de ieri Becali iar a început să tune şi să fulgere. Bineînţeles că toţi sunt vinovaţi în afară de el! Singurul lucru bun pe care l-a făcut Becali la Sibiu a fost să facă reclamă la ceva reprezentativ pentru Sibiu. Ştim cu toţii că Becali e cioban, nu? Ştim cu toţii că Sibiul e patria brânzei, nu? Păi, de ce să nu se facă de-acum încolo analogia dintre Brânza de Sibiu, ciobanul Becali, oile lui Becali şi echipa Steaua? Ca şi Tiki Taka Barcelona :))) care are pe tricou Unicef de ce să nu aibă şi Steaua Brânză de Sibiu?

Cam aşa arată noul echipament:

echipament steaua

Sper ca Brânza de Sibiu să poarte noroc echipei mele favorite şi anul acesta să câştige campionatul şi cupa. De-altfel sper ca Voinţa Sibiu să rămână în Liga 1 chiar dacă nu va fi pretendentă la titlu.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux