Treceți la conținutul principal

Prezent pe Google Plus, Facebook, Twitter şi LinkedIn

Ca tot omu' sunt şi eu prezent pe reţelele de socializare. Pe Twitter sunt de câţiva ani, pe Facebook sunt de vreun an şi ceva cred, pe LinkedIn sunt tot de vreun an şi ceva, iar pe Google Plus sunt de vreo două săptămâni.

Google Plus

Dacă vreţi să mă adăugaţi în cercul vostru (sper să nu fie numit Cretini, Tâmpiţi, etc.) daţi un search cu numele meu sau intraţi direct pe această pagină Google+.


Facebook
Mă puteţi adăuga dacă intraţi pe Facebook şi căutaţi numele meu sau direct facebook.com/irinel.ursu.

Twitter

E primul cont dintre toate aceste reţele de socializare dar în ultimul timp nu prea l-am folosit. Puteţi să mă adăugaţi dacă intraţi pe contul de twitter şi căutaţi @vasiauvi.

LinkedIn

Şi aici mă pueţi adăcuga doar dacă o să căutaţi numele meu sau dacă intraţi pe acest link.

See you later!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: